πάροδος οδού Σκρα, 12241, ΑΙΓΑΛΕΩ 210 5623560

Χριστούγεννα

  • ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η εορταστική γιορτή των Χριστουγέννων. Είχαμε τη μεγάλη χαρά να μοιραστούμε όμορφες στιγμές και συναισθήματα με τον Πανελλαδικό Σύλλογο  «Παιδί και Δημιουργία», η οποία επιμελήθηκε την όλη εορταστική εκδήλωση, στολίζοντας τον εορταστικό χώρο και προσφέροντας απλόχερα πλούσια δώρα, ποτά και εδέσματα στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου μας. Το προσωπικό και οι μαθητές σας ευχαριστούν από καρδιάς.

  • TAKEDA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Μαζί με το «Παιδί και Δημιουργία» παρευρέθηκε η διαφημιστική εταιρεία SPRINT και η φαρμακευτική εταιρία TAKEDA ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ως χορηγός του Πανελλαδικού Συλλόγου «Παιδί και Δημιουργία». Οι εκπρόσωποι των εταιρειών μοίρασαν δώρα αλλά και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας. Με μεγάλο ενδιαφέρον θέλησαν να μάθουν για το έργο που επιτελείται στη σχολική μας μονάδα, για τα προβλήματα υγείας των μαθητών και των μαθητριών μας καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, αφού με τα χαμόγελά τους ομόρφυναν ακόμα περισσότερο την εορταστική μας εκδήλωση. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από όλους μας στην SPRINT ADV και στην TAKEDA ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

  • MELENIA

Τα παιδιά μας όμως κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής τα περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη αφού την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία της και η Melenia, η οποία ψυχαγώγησε όλους τους παρευρισκόμενους μοιράζοντας κέφι, χαμόγελο, θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Η παρουσία της εντυπωσιακή, ξεχωριστή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλα τα παιδιά (μικρά και… μεγάλα). Όμορφες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στις καρδιές μας!!! Melenia …σε ευχαριστούμε για τα όμορφα συναισθήματα που μοιράστηκες μαζί μας!

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις πιο όμορφες στιγμές μας!!!